La început a fost o joacă. Apoi a devenit misiune

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Sunt Cristina – antreprenor, fotograf amator, iubitoare de animale și de natură. 

Povestea mea în acest proiect începe simplu. Acum cinci ani am primit cadou un aparat foto pe care mi-l doream de mult, iar ideea de a experimenta cu lumină și culori s-a îmbinat perfect cu pasiunea mea pentru plimbări în natură. 

Împreună cu Athos și Sira, cățeii mei, am început să descopăr județul Buzău la pas, iar fiecare plimbare a devenit o sursă de inspirație. Există locuri în care pur și simplu mă simt mică în fața măreției naturii. Și există oameni care mi-au schimbat perspectiva doar prin a fi.

M-am întrebat dacă nu cumva aș putea fi mai mult decât spectator în comunitatea din care fac parte deja.  Așa a apărut Experiențe Buzău. Mi-am dorit ca oamenii să conștientizeze că pot face mai mult pentru ei și pentru bunăstarea lor. Mi-am dorit ca producătorii locali să aibă mai multă vizibilitate și mai mult sprijin al autorităților. Mi-am dorit ca oamenii locului să fie încurajați să experimenteze lucruri noi și să-și trăiască pasiunile. 

Experiențe Buzău oferă o alternativă de venit suplimentar sau permanent pentru o categorie vulnerabilă și oportunitatea de a-și dezvolta latura creativă. Împreună cu fotograful Matei Buța, trei membre ale comunității buzoiene învață primii pași în arta fotografică cu scopul de a se reinventa profesional. Ce fotografiază? Buzăul, bineînțeles. Alina, Dana și Cornelia vor spune prin fotografii povestea unui Buzău diferit, misterios, gata să se dezvolte. 

Sunt Cristina și aleg să mă implic în comunitatea din care fac parte. 

Cristina
Cristina

@experiencebuzau •  Mai multe postari

Sunt Cristina - antreprenor, fotograf amator, iubitoare de animale și de natură.