Jurnal de proiect

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ziua 7, ora 06:30

Ne-am trezit cu noaptea în cap să plecăm către Meledic, Muntele de Sare și focul viu, pentru a pune și în practică ceea ce ne-a învățat Matei Buță. Nu le-am mai văzut pe fete atât de entuziasmate. Pentru ele, fiecare aventură fotografică e ca un concediu, mai ales că ele văd pentru prima dată multe dintre locurile pe care le vizităm.

Am pregătit câte o gustare și am pornit. A fost un drum pe cinste, cu depănat de amintiri și râs în hohote. Am aflat rapid cine sărea gardul, cui îi plăcea la școală și cine chiulea fără regrete. Altfel trece timpul când spui o poveste! 

Am ajuns rapid la Meledic. Am înălțat drona și ne-am pus pe pozat. Deși lumina nu a fost în favoarea noastră, tot a fost o ocazie ca fetele să învețe cum să fotografieze în condiții diverse. Ne-am jucat puțin cu macro, am mai făcut câte un selfie și am pornit către Muntele de Sare. 

Ca să nu ne pierdem spiritul de aventură, evident că am greșit drumul și am ajuns pe off-road. Mare distracție! A trebuit să ne întoarcem și să ne oprim ca să se răcească motorul. În cele din urmă, am ajuns la Muntele de Sare unde lumina era ceva mai prietenoasă. Am înălțat drona din nou și de data asta am prins câteva cadre bune. 

Drumul către Focul Viu a pus-o pe Alina în dificultate. Nefiind obișnuită cu traseele montane, urcușul a cam supărat-o, așa că ne-a promis că nu mai vine niciodată cu noi (dar cine o crede?). Am ajuns în cele din urmă sus la Focul viu; mai o glumă, mai o pauză, drumul n-a fost chiar atât de rău, parcă și Alina a renăscut. Își făcea selfe-uri și își testa pornirile fotografice. Ba chiar a spus că vrea să mai venim o dată la Focul Viu și să coborâm pe întuneric. Adevărul e că un astfel de loc inspiră chiar și pe cei mai reticenți.

Am coborât de acolo dezamăgite că nu am putut să rezolvăm prea multe cu fotografia din cauza luminii puternice a soarelui, dar am rămas cu mintea relaxată și cu promisiunea că vom reveni curand.

Proiectul suntem noi!

Cristina
Cristina

@experiencebuzau •  Mai multe postari

Sunt Cristina - antreprenor, fotograf amator, iubitoare de animale și de natură.